Νέα |  Σύνδεσμοι |  Επικοινωνία |  Sitemap     
 
Υπηρεσίες
Η διασφάλιση της άριστης ποιότητας και πληρότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί στρατηγικό στόχο της ΟΤΕplus.

Η ικανότητα της εταιρείας μας να παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και επιχειρηματικών λύσεων, καθώς και η διαρκής δέσμευσή μας να είμαστε διαθέσιμοι ως ‘ενεργοί’ συνεργάτες στο πλευρό των πελατών μας, μας διαφοροποιεί και μας δίνει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών ικανό να ανταποκριθεί στις μοναδικές και ποικίλες επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών μας.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες :
Πελάτες
Στην OTEplus λειτουργούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό στη μοναδικότητα των πελατών μας.

Προσηλωμένοι στην υποχρέωσή μας για την εξασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας των πελατών μας, έχουμε φέρει εις πέρας συμβουλευτικά έργα για λογαριασμό σημαντικών πελατών, όχι μόνο στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Καριέρα
Το επάγγελμα του Συμβούλου είναι πολύ απαιτητικό και ταυτοχρόνως γεμάτο προκλήσεις. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από συμβούλους υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης αποτελεί για μια συμβουλευτική εταιρία το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Δώστε στην καριέρα σας ώθηση και στον εαυτό σας την ευκαιρία να συμμετάσχει στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας ή να παρέχετε υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης (εμπορικές, τεχνολογικές, διοικητικές) στις εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιακών οργανισμών στην Ελλάδα.

Νέα
30/07/2013 
Συγχώνευση OTEplus και Hellascom 
περισσότερα...

28/06/2009 
Απονομή διάκρισης “Committed to Excellence” του European Foundation for Quality  
περισσότερα...

Η Εταιρία
Από την ίδρυσή της το 1987, η OTEplus έχει καθιερωθεί και διακριθεί στην Ελληνική αγορά Συμβούλων για την εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα των νέων τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ICT) και Management Consulting
    περισσότερα...     περισσότερα...     περισσότερα...
    Όροι χρήσης | © OTEplus S.A.